Kruidenpasta Mexicaans stoofpotje Barbacoa
Artikelnummer: 871174358047Uit Monterrey, Mexico. Voor een kruidig stoofpotje. Met chipotlepeper, guajillopeper en kruidnagel. Alleen plantaardige ingrediënten. Zonder kunstmatige toevoegingen.
Wat draadjesvlees is voor Nederlanders, is Barbacoa voor Mexicanen. Barbacoa wordt in Mexico op verschillende manieren klaargemaakt, waarbij dit recept geinspireerd is op de kruidige smaken uit de deelstaat Chiapas. Traditioneel wordt het vlees voor dit gerecht gestoofd in een ondergrondse ‘oven’. Nadat het vlees langzaam gegaard is, valt het in malse stukjes uit elkaar. Met deze kruidenpasta maak je dit stoofpotje makkelijk in je eigen keuken, zonder een gat in de tuin te hoeven graven.
Wat draadjesvlees is voor Nederlanders, is Barbacoa voor Mexicanen. Traditioneel wordt het vlees voor dit gerecht gestoofd in een ondergrondse ‘oven’. Nadat het vlees langzaam gegaard is, valt het in malse stukjes uit elkaar. Met deze kruidenpasta maak je dit stoofpotje makkelijk in je eigen keuken, zonder een gat in de tuin te hoeven graven.